Selecteer een pagina

De nieuwe theatervoorstelling van Dirk Scheele, lekker weertje Dikkie Dik.

Na de succesvolle eerste theatervoorstelling van Dikkie Dik en zijn vriendjes komen Dirk Scheele en Dikkie Dik samen terug in het theater. In de nieuwe voorstelling gaan ze dit keer samen op reis door de vier jaargetijde en beleven allerlei leuke avonturen. Zo vangt Dikkie Dik bladeren in de herfst, speelt met sneeuw in de winter, dartelt tussen de lammetjes in de lente en de voorstelling mondt uit in een spetterend zomerfeest dat Dikkie Dik geeft in de zomer. En voor dit feest zijn niet alleen Dirk Scheele en alle vriendjes van Dikkie Dik uitgenodigd, maar ook alle kinderen uit de zaal zijn van harte welkom!

Dirk Scheele speelt deze vrolijke voorstelling vol nieuwe liedjes samen met een aantal poppenspelers in een prachtig fascinerend decor. Voor de kinderen is er na iedere voorstelling in de foyer een speciale Meet & Greet met Dirk Scheele en Dikkie Dik. De theatervoorstelling is tot en met mei 2016 in de Nederlandse en enkele Vlaamse theaters te zien.