Selecteer een pagina

Bijna alle kinderen vinden hem de leukste kat van Nederland: Dikkie Dik. Al jaren lang wordt er over de vrolijke rode kater voorgelezen in het tv-programma Seamstraat, waardoor Dikkie Dik bij vele generaties oud bekend is. Wat begon als serie verhalen voor het tv-programma is uitgegroeid tot een serie kinder prentenboeken waarin de rode kater de hoofdrol speelt.

Dikkie Dik is vooral geliefd bij kleine kinderen, voor kleintjes zijn de avonturen van de rode kater namelijk erg herkenbaar en door de speelse manier van schrijven is het een feest om te worden voorgelezen uit de Dikkie Dik boeken. Daarnaast heeft Dikkie Dik een ontzettende lieve uitstraling waardoor veel kinderen de rode kater als ideale knuffelpoes en als hun beste vriendje beschouwen. Door de immense populariteit van Dikkie Dik zijn er in de loop der jaren naast de prentenboeken nog veel meer leuke cadeaus ontwikkeld van Dikkie Dik. Met alle unieke liedjes, verhaaltjes, spelletjes en cadeaus kunnen kinderen zich op een speelse manier ontwikkelen. Op die manier is de leukste kater van Nederland niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens educatief.